Ehhez a ruhához milyen melltartót tudok felvenni?
Figyelt kérdés
Mert nagy a mellem,és kicsit lóg ha nincs rajtam melltartó.
Nincs olyan ami teljes szilikon melltartó?
Ti mit ajánlotok?Linkelnétek?
2010. jún. 30. 20:25
1/14 anonim válasza:
hát.sztem ehhez egyszerűen nem lehet felvenni melltartót.ha lenne olyan,h az egész szilikon lenne,az meg még hülyén is nézne ki vele.
2/14 anonim válasza:
Ehhez a ruhához semmilyen melltartó nem jó. Pont a dekoltázsa az egyik lényege.
3/14 anonim válasza:
Nyugi, akinek nagy a melle, annak lóg is.
Ne vegyél fel melltartót.
4/14 anonim válasza:
van ilyen..az egyik filmben láttam...vagy nem is az MTV ilyen szilikon cic..meg abeépített szépségben is volt:D nekem is nagyok a melleim..szal ugyanez de én nem venném fel mer én csúnya vagyok:DxD de neked azért sok sikert:P 16/L
5/14 anonim válasza:
annak a csajnak is aképen...
amúgy van ilyen mellemelő tapasz... ami az ilyen ruhákhoz jó. szal azt
7/14 anonim válasza:
ez tipikusan az a ruha,amihez semmilyet - mert elöl is hátul is kilógna.Az se jó,amit az egyik válaszoló linkelt,mert elől az is kilátszódna
9/14 anonim válasza:
hát én most találtam egy ilyet :D:D : [link]
nem tudom mennyit használhat. mondjuk a véleményem meg annyi h tényleg a képen is nagy mellű csaj viseli és lóg neki.. de sztem ha felveszel egy ilyet akk senki nem azt fogja nézni h lóg.. max a féltékeny csajok.. más csak el lesz ámulva :D ennyi.
10/14 anonim válasza:
hát igen,a képen a csajnak is lóg egy csöppet...ennél a ruhánál szerintem alapszabály h melltartó nélkül viseljék,a másik h a "láthatatlan" melltartók,amiknem nincs pántja azok szerintem semmi tartást nem adnak...max az a tapasz amit az egyik válaszoló belinkelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!