Kosztüm alatt csak szoknya vagy nadrág is értednő?
Alapesetben szoknyával nevezték kosztümnek, ezért van a nadrágkosztüm kifejezés.
Ma sokan használják a nadrágos változatra is, de az valamennyire félrevezeö, habár a szövegkörnyezettöl is függ.
Ha valahol eladni akarnak, ott javasolt pontosan megnevezni, ha valahol dresscode-ként van megadva, ott nem lényeges.
Alapvetően a szoknyával és van nadrágkosztüm is, mint már írták.
Mondjuk tény, hogy vannak nagyon nem nőies találmányok közöttük, mint egy válaszoló írta, de elkerülhetőek.
Köszönöm a válaszokat, végül nem szoknyában és nem is nadrágban jelentem meg az adott eseményen.
Egyébként kedves 3. válaszoló, nem attól néz ki egy nő nőnek, hogy szoknyát hord...
Valóban nem,de ha tudnád a kosztüm a férfi egyenruha (öltöny) másolata,párja és ha nadrággal veszed fel akkor annyira szharúl néz ki hogy akár egyenruhát is vehetnél.
Egyébként ha egyik sem volt a nyerő akkor maradt a bugyi...?
Persze, bugyiban, még melltartót sem vettem... :))
Egyébként az adott eseményre kosztümben vagy elegáns ruhában lehetett menni, úgy voltam vele, hogy kosztümben megyek, ezért is írtam ki a kérdést, de inkább az elegáns ruha mellett döntöttem.
"Valóban nem,de ha tudnád a kosztüm a férfi egyenruha (öltöny) másolata,párja és ha nadrággal veszed fel akkor annyira szharúl néz ki hogy akár egyenruhát is vehetnél."
1. Az öltöny NEM egyenruha eredetileg!
2. A kosztün NEM az öltöny másolata.
3. A nadrágkosztüm meg legfeljebb idióták szerint férfias.
7.
Ha az öltöny nem egyenruha akkor miért van minden politikuson,vizsgázón,vőlegényen,meghívottakon,üzletembereken ugyanaz a fazon??
Ha egy ruha hasonlít egy másikra akkor azt nevezhetjük egyenruhának.
A kosztüm az öltöny női megfelelője.
És egyáltalán nem nőies ruhadarab, erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!