Mibe menjek 1. randira?
csipkés szélű fehér trikó
fekete rövidnadrág.
cipő milyen legyen?
18/L
"mert nőiesen csak nadrágba lehet kinézni??"
most akkor mi is az álláspont itt?
ha szerinted nőies vagy ezzel a szettel,akkor válassz hozzá egy nőies cipőt,legyen az bármilyen sarkú.amúgy sokat segítene, ha felkínálnál választási lehetőségeket, elmondanád, h milyen cipőid vannak.így nehezebb tanácsot adni.
én nem mondtam ,hogy sportos vagy nőies.. írta valaki ,hogy ez sportos, de nem értek vele egyet..
cipőt meg vennék.. csak nem tudom milyet kéne.. magas sarkút avagy laposat? milyen szín.. stb stb
Ez valóban túlzás, hogy nadrágban nem lehet nőies valaki, de túl sok a nadrágos lány ahhoz, hogy ezt toleráljuk.
Amúgy szerintem a kérdező nőies ruhát írt fel (csipkés szélű trikó, a nadrágról meg el tudom képzelni, hogy nem farmer, ha már, nem illene össze), tehát nem kell bántani.
Viszont sajnos segíteni nem tudok, a balerina valahogy szerintem nem passzolna, de magassarkút nem akarok javasolni (pedig jó lenne, valami nyitott, szandálszerű) így direktbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!