Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, h menjek el így a randira? Sztem a fiú már nem is akarja.
Ma du-án lesz egy találkám, anyukám munkatársával. 8 évvel idősebb nálam. Az elején még tetszett anyumnak a dolog, most már nagyon nem és ezt a fiú is megtudta. És lám mi lett az eddig folyamatosan bókolgató, udvarlós fiúból? Mindössze annyi, h azt mondta, h a lefixált randit már nem mondja le, h elmegyünk és csak dumálunk egyet... És, h megérti anyukámat. Jha, és már egyáltalán nem bókolt. teljesen elment a kedvem és nem tudom, h van e értelme elmenni...
19/L
nincs hagyd a fenébe és fogj fel velem.....én az életemet is odaadnám azért,h jó legyen neked.
hmmmm mit szólsz?
de most komolyra fordítva mi az már, h a muterodnak nem tetszik és ezért már nem is akar.
Ha én lennék a férfi helyébe és ha valóban szeretnélek totál leszarnám,h ki mit gondol a kapcsolatunkról.De nem sok 1 picit ez a majdnem 10 év?Lehet,hogy csak 1 kicsit bátorítani kell,de akkor milyen már.....:S:S:S hát fene se tudja.
19F
Elég bátor ő, hiszen kikezdett a munkatársa lányával...
De sztem nem szeretné, h probléma legyen belőle, lehet, h azt gondolja, h + teher lennék. Nem tudom, majd elválik...
2 lehetőség van:
- annyira szeret hogy azt nézi neked hogyan lehetne jobb és megpróbál lerázni hogy megtaláld életed párját akit a szüleid is elfogadnak
- már megunt és nem érdekled, csak barátként gondol reád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!