Mások is csizma helyett sportcipőben szeretnek lenni egész télen?
Figyelt kérdés
Én pl ilyen vagyok, egyszerűen melegebb, kényelmesebb, mint egy vékony talpú csizma2019. jan. 18. 11:36
1/9 anonim válasza:
Hát, a pasikon elég h..lyén nézne ki a csizma. :D A férfiak legnagyobb részt sportcipőben vannak egész télen.
Nem minden csizma vékony talpú. Vannak vastag talpú, bélelt, bőr jól kinéző csizmák.
Én még jó időben se szeretek sportcipőt felvenni. Nem illik a stílusomhoz.
2/9 anonim válasza:
Pontosan, én is kényelmesebbnek tartom mint egy csizmát.
F/42
3/9 anonim válasza:
El mem tudom képzelni mit szeretsz benne.
Én az első ősziesebb esőnél eltettem, mert beázott a gyöngyvászon részen. Az meg hogy melegebb.... ne ócska bakancsot vegyél.
4/9 anonim válasza:
Abból, hogy hosszabb szára van a csizmának, valamiért az jött le sokaknak, hogy akkor az a jó téli lábbeli. Pedig mindamellett vékony a talpa, sokkal jobban csúszik, kevésbé kényelmes, minősített esetben tűsarkú, sokszor ugyanúgy nem vízálló, mint más cipők és ha meg mégis elég meleg, akkor beltéren dögmeleg.
5/9 anonim válasza:
Én lovaglócsizmában járok. Egy vastagabb zoknival tökéletes és mivel bőr, ezért vízálló is. Sportcipőben lefagyna a lábam.
6/9 anonim válasza:
Rengeteg Sneakerem van,a csizmákat pedig nem nagyon szeretem.Szinte egész télen sneakerekben járok,sokkal közelebb áll a stilusomhoz,mint a csizmák.Max akkor viselek csizmát ha elegánsan öltözők fel,és valami olyan helyre megyek.Nyilván nem a “zokni cipőimet” hordom télen,így nem áznak be.
7/9 anonim válasza:
Én épp az idén határoztam el, hogy kicsit komolyabb stílusra váltok, és csizmát fogok hordani, idáig inkább sportosan öltözködtem. Amikor jön a hó, akkor azért meg szoktam bánni, hogy idén nincs télen hordható (azaz vízálló, bőr, boka fölé érő) sportcipőm, mert a csizmatalp semmit se tapad :( amúgy az osztálytársaimon is ezt látom, ha suli után még maradunk kicsit szórakozni a hóban, hogy a sportcipősök támogatják a csizmásokat :D ja, és nem magassarkúról van szó!
8/9 anonim válasza:
Pont ennek elméletét írtam le a #4-ben, de azért a sok okostojás szerint ez 0%-ban van így...
9/9 anonim válasza:
A bőr cipők nem vízállóak! Könnyebb impregnálni, mint bármi mást, de a bőr reagál legrosszabbul a vízre, deformálódik, felszívja, rontja az anyagát. Persze ez függ a bőr kialakításától is, de nem a vízálló bőrcipők terjedtek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!