Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mások is csizma helyett...

Mások is csizma helyett sportcipőben szeretnek lenni egész télen?

Figyelt kérdés
Én pl ilyen vagyok, egyszerűen melegebb, kényelmesebb, mint egy vékony talpú csizma

2019. jan. 18. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát, a pasikon elég h..lyén nézne ki a csizma. :D A férfiak legnagyobb részt sportcipőben vannak egész télen.

Nem minden csizma vékony talpú. Vannak vastag talpú, bélelt, bőr jól kinéző csizmák.

Én még jó időben se szeretek sportcipőt felvenni. Nem illik a stílusomhoz.

2019. jan. 18. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan, én is kényelmesebbnek tartom mint egy csizmát.

F/42

2019. jan. 18. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

El mem tudom képzelni mit szeretsz benne.

Én az első ősziesebb esőnél eltettem, mert beázott a gyöngyvászon részen. Az meg hogy melegebb.... ne ócska bakancsot vegyél.

2019. jan. 18. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Abból, hogy hosszabb szára van a csizmának, valamiért az jött le sokaknak, hogy akkor az a jó téli lábbeli. Pedig mindamellett vékony a talpa, sokkal jobban csúszik, kevésbé kényelmes, minősített esetben tűsarkú, sokszor ugyanúgy nem vízálló, mint más cipők és ha meg mégis elég meleg, akkor beltéren dögmeleg.
2019. jan. 18. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Én lovaglócsizmában járok. Egy vastagabb zoknival tökéletes és mivel bőr, ezért vízálló is. Sportcipőben lefagyna a lábam.
2019. jan. 18. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg Sneakerem van,a csizmákat pedig nem nagyon szeretem.Szinte egész télen sneakerekben járok,sokkal közelebb áll a stilusomhoz,mint a csizmák.Max akkor viselek csizmát ha elegánsan öltözők fel,és valami olyan helyre megyek.Nyilván nem a “zokni cipőimet” hordom télen,így nem áznak be.
2019. jan. 19. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Én épp az idén határoztam el, hogy kicsit komolyabb stílusra váltok, és csizmát fogok hordani, idáig inkább sportosan öltözködtem. Amikor jön a hó, akkor azért meg szoktam bánni, hogy idén nincs télen hordható (azaz vízálló, bőr, boka fölé érő) sportcipőm, mert a csizmatalp semmit se tapad :( amúgy az osztálytársaimon is ezt látom, ha suli után még maradunk kicsit szórakozni a hóban, hogy a sportcipősök támogatják a csizmásokat :D ja, és nem magassarkúról van szó!
2019. jan. 21. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont ennek elméletét írtam le a #4-ben, de azért a sok okostojás szerint ez 0%-ban van így...
2019. jan. 21. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A bőr cipők nem vízállóak! Könnyebb impregnálni, mint bármi mást, de a bőr reagál legrosszabbul a vízre, deformálódik, felszívja, rontja az anyagát. Persze ez függ a bőr kialakításától is, de nem a vízálló bőrcipők terjedtek el.
2019. jan. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!