Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen mennyaszonyi ruhában...

Milyen mennyaszonyi ruhában látjátok magatokat az oltár előtt?

Figyelt kérdés

Csupán kíváncsi vagyok, nekem is nem sokára esküvőm lesz és foglalkoztat a téma. Szerintetek mi a különbség egy szűk fazonú ruhát, illetve egy hercegnős ruhát viselő mennyaszony között? Személyiségbeli különbségek lennének vagy inkább alkat függő?

Nyugodtan linkeljetek képet az álom ruháról és indokoljátok meg miért pont az :)

2019. jan. 18. 09:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
besétikálok az anyakönyvező elé kinyúlt szürke pulóverben és a fenekemen lógó, lyukas térdű, hypo-marta macskanadrágban, a férjem is a macskanacit leszámítva, kb ugyanígy, cigi lóg a szánkból, kőbányaival a kezünkben mondjuk ki az igent, és hazafele beülünk egy ladába és padlógázzal végighajtunk a nulláson.
2019. jan. 22. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
A 9-es vagyok. 20 éves vagy és már az esküvőd szervezed? Azta!! (nem mondom, hogy nem irigykedem egy picit :D) Gratulálok és sok boldogságot nektek! :)
2019. jan. 25. 14:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! Köszönjük szépen, korán egymásra találtunk, így alakult, de nem bánom! :)
2019. jan. 25. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!