Télen gáz a térdnél szakadt farmer?
Gaz, mert latszik, hogy befagy a csaj pichaja, de akkor is igy oltozkodkodik, mert mennyire meno lesz instan, ha felnyom egy divatos fotocskat magarol. Gaz akkor is, ha harisnyat (nem nejlon) vesz ala, mert ugy meg hulyen nez ki es az ember azt gondolna, hogy "mi az a fekete folt, nincs ennek normalis nadragja?"
Itt csak altalanositottam.
1.
És a fiúk? Ők fagyjanak meg harisnya nélkül?
Kérdező! Most még fajin, de 25-30 év múlva a térded meg fogja "hálálni"
Azt mondanám gáz, csakhogy próbáljon meg az ember nem kiszakadtat beszerezni! 10-ből 9 eleve ki van vágva, nekem kezd már egy kicsit agyamra menni a dolog. (F)
Ja, hogy lehet venni nem kivágottat is... Persze, csak abban a slampos-suhogós öregapám szrba meg hadd ne kelljen járnom.
Csak legalább ne akkora legyen a luk, hogy átdugom a fejemet rajta.
14-nek igaza van. Az összes molyrágta....
Harisnyával vedd fel, komolyan rossz ránézni, ha kilátszik a csupasz térded. Ennél már csak az jobb, amikor térdig érő hóban vansben csapatják.
Inkább nevetséges. Múltkor bokáig érő hóban, egy kiscsaj tornacipőben és bokánál felhajtott nadrágban volt. Az értelmesebb emberek meg bundás csizmában.
Gáznak nem gáz, csak majd idősebb korára mozgatni nem fogja tudni a lábát, mert olyan ízületes lesz. És nem tudom sajnálni azt sem, akinek nem lehet gyereke mert haspólóban, szétnyitott kabátban rohangál csípős szélben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!