A nők nagyrésze előbb vesz meg egy előnytelen 34-es méretű ruhát mint egy tökéletesen passzoló 38-ast?
Nem én találtam ki, egy divattal foglalkozó blogról származik a kijelentés.
Viszont fogalmam sincs, hogy kell ezt elképzelni egyáltalán.
Ki az, aki számozás szerint vesz ruhát? Ki az, aki megvenne olyat, ami nem áll jól?
Ill ki a fene mondja meg, ha az adott ruha rajtam van épp, hogy ez most egy 34-es, 36-os vagy épp egy 38-as?
Ezt általában a húsosabb lányoknál vettem észre, hogy inkább belepaszírozzák magukat a 2 számmal kisebb ruhadarabba, csakhogy elmondhassák ők is "vékonyak" mert x méretezésű ruhát hordanak. Az nem számít hogy kényelmetlen, és persze röhejes is amikor itt ott kibuggyan az úszógumi.
Hogy ki vesz olyat ami nem áll jól? Divatmajmok, akik csak a fast fashionnek élnek. Nem számít nekik hogy nagyon nem nekik találták ki az adott színt, fazont, de akkor is felkell venni mert ő úgy lesz menő.
A "nagy márkájú" plázás ruhák méretezése meg egyszerűen felháborító. Már besem megyek plázás ruhaüzletbe, mert abnormálisan vannak számozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!