Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, ha nincs öltözködé...

Mit tegyek, ha nincs öltözködési stílusom?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, és úgy érzem, ha bemegyek egy boltba, hogy nincs semmi ruha, ami megfelelne az ízlésemnek, meg az utcán látok egy csomó lányt, akiknek nagyon jó a stílusuk, és ilyenkor mindig irigylem őket. Nem tudom, hogy mit akarok felvenni, mindig úgy öltözködöm, ahogy mások is, vásárlásnál is mindig ezt veszem figyelembe. Régebben szerettem vásárolni, de már kezd elmenni a kedvem. Mit tehetnék?

2019. jan. 5. 08:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De mindkét fajta ruháim vannak, nem tudnám csak az egyik félét hordani
2019. jan. 7. 23:01
 22/27 anonim ***** válasza:
en abbol indulnek ki, hogy mas teruleteken milyen dolgokat szeret az ember, mert egy csomo hobbi hoz magaval kulonbozo stilusokat. szoval peldaul hogyha sportosabb vagy, meg szereted az ilyen letisztultabb es praktikus dolgokat, akkor keress sportosabb, egy szinu vagy csikos ruhakat. ha muveszlelek vagy es igy azonosulsz azzal a stilussal, akkor mindenfele mintas polok, szines kotott pulcsik, filmes vagy egyutteses polok, bohem kiegeszitok, stb. hogyha az ilyen regiesebb stilust szereted akkor garbok, kalapok, blezerek, rakott szoknya, ezt kicsit eltolva az indie fele akkor bokacsizmaval, fekete ruhakat kalappal es szines kiegeszitokkel peldaul... oke ezt most nagyon benan fogalmaztam meg, bocsi :'D de igen, szerintem az a lenyeg, hogy keress egy olyan teruletet, hobbit ami amugy is foglalkoztat, es abbol indulj ki, mert hogyha azzal mar ugy tudsz azonosulni, akkor valoszinuleg a hozzatartozo stilus sem allhat tul tavol toled :) a pinterestet en is ajanlom, ott nagyon jokat lehet talalni^^
2019. jan. 8. 13:46
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^
2019. jan. 8. 16:52
 24/27 ívy1 ***** válasza:
Na én például inkább nadrágos vagyok,de a szűk stílust kedvelem.Ezért gyakran hordok cicanadrágot,és azokat kombinálom.
2019. jan. 8. 19:55
 25/27 anonim ***** válasza:
A cica nadrág aláöltözet, önmagában hordani közönséges hatást kelt. Általában kompenzáló lányok hordják a férfi figyelem felkeltésére.
2019. jan. 9. 20:01
 26/27 ívy1 ***** válasza:
A cicanadrág aláöltözet? És mit kompenzálunk? Te, nagyon nem vagy tisztában az öltözködéssel.
2019. jan. 9. 20:28
 27/27 anonim ***** válasza:
#26: Mert kiemeli a feneket,amit amúgy nem szokás atom feszülős ruhában mutogatni, rosszabb esetben még más is látszik. De te gondolom hosszú szárú pólóban eltakarod 😉
2019. jan. 9. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!