Minőségi melltartókat kéne vennem?
Mibdig is kínaikban vettem magamnak a melltartókat, de pár hét\hónap után kijön belőle a merevítő!
Ha komplett fehérnemű boltban vásárolnék az jobb lenne? Tovább tartanak azok a melltartók?
Ha igen, milyen márkát ajánlotkk?
Hát a kínainál csak jobban jársz még egy H&M-el is. Ha meg nagyobb kebled van, akkor mindenképpen minőségit kellene hordani. És ha gépben mosod őket, akkor mindenképpen mosózsákban.
Nekem főleg Triumph és Sloggy van, de van 1-2 Tezenises is, meg a H&M-ben is találtam egy kényelmeset (bár az fél éve van meg, és teljesen kinyúlt, hiába mosok kézzel).
En az Intimissimiben csalodtam sajnos, annal hamarabb meg nem nyult ki melltartom :(
Mostanaban raszoktam a New Yorkerre, ott mindig elsore talalok megfelelo meretet, es 2-5000 ft kozott mozognak a melltartok.
A mosozsak amugy nagyon ajanlott amugy hozzajuk, nekem is sokkal tovabb tartanak a melltartoim, miota abban mosom oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!