Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti is jártatok úgy, hogy nem...

Ti is jártatok úgy, hogy nem vettetek meg egy ruhát és utána bántátok?

Figyelt kérdés

Egyszer egy gyönyörű egyberuhával voltam így..

Vagy kétszer is, hogy nem vettem meg a télikabátot és utána sokkal rosszabbat vásároltam ugyanannyiért...

2019. jan. 2. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyszer-kétszer, de nem nagyon. Végignéztem a ruháimon és megállapítottam, hogy így is rendben ez a ruhatár, és ha nem vettem meg, annak meg volt az oka, pl az ára, vagy mert van elég másik.

DE! :D egyszer 4 éve egy cipőkiárusításon vettem két pár cipőt, amit azóta is hordok és talpaltatok, csodás minőségűek, és volt egy aminek zebra mintás rövid szőr volt a tetején, de lebeszéltek róla szüleim, hogy úgy se fogom hordani. Nekem azóta vérzik a szívem egy zebra mintás cipőért, elegáns volt de vagány. :D Nem rég találtam egy hasonlót ami lakk és leopárdos. Kezdi betölteni az űrt a szívembe.

2019. jan. 2. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok: szóval akkor bántam meg többször is, hogy nem vettem meg valamit, mikor más mondta, hogy ez gáz, de nekem nagyon tetszett.
2019. jan. 2. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer egy farmer nyáriruhát, mert drágállottam, azóta se találtam ugyanolyat.

Illetve 3 éve egy kék szoknyát. Mikor visszamentem, már nem volt.Azóta kerestem, annyira szerettem volna, végül idén ősszel megtaláltam ugyanazt egy használt ruhás weboldalon.

Megvettem :)

2019. jan. 2. 19:13
 14/15 anonim válasza:
Többször is jártam már így korábban. Azóta nem szalasztom el az alkalmat, ha meglátok egy nekem tetsző darabot, megveszem. Sőt, most már kettőt is veszek, ha valami nagyon bejön. Például magas sarkú papucsból, ami kényelmes és csinos.
2019. jan. 5. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, sokszor. Ráadásul kisvárosban élek, és általában egy napra ruccanunk fel nagyobb városokba vásárolgatni, és ha elszalasztom, akkor utazhatok megint másfél-két órát.

Viszont az a baj, hogy sok ruhának pont a megvételét bántam meg, és néha egy ruháról nehéz eldönteni, hogy megbánnám-e ha megvenném, vagy azt bánnám meg, ha nem. Múltkor vettem egy fekete ruhát, ugyanabból a fazonból voltak mintás darabok is. Nem akartam két egyforma szabású ruhát, de utólag nagyon bánom, mert nagyon jó fazon, remekül áll, és azt is ki tudtam volna használni. Ez van srácok.

2019. jún. 1. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!