Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Karóra vásárláson töröm a...

Karóra vásárláson töröm a fejem. Ebben kellene egy kis segítség (első órám lesz).16,4cm-es csuklóra a 41,5mm tok átmérő nem lesz nagy?

Figyelt kérdés
Na szóval: [link] egy ilyen órát néztem ki magamnak. Neten böngészve olvastam/láttam, hogy ez nem egy rossz óra ebben az árkategóriában. Két kérdésem lenne. 16,4 cm-es csuklómon nem lesz nagy a 41,5mm tok átmérő? Valamint ha esetleg valaki tud órát, ami hasonlóan néz ki de jobb azt szívesen fogadom, természetesen hasonló árkategória legyen. Köszönöm szépen!
2018. dec. 31. 19:32
 1/5 anonim válasza:
Szia. Szerintem ez egy nagyon szép és komoly karóra. Ha nagy lenne a csuklódra szerintem az órás le tud venni a láncból.
2018. dec. 31. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ekkora átmérőjű férfióra nem számít nagynak, amúgy is divat a nagy méretű óra. Vágd ki kartonból, próbáld fel.
2018. dec. 31. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Nekem nem igazán jönnek be a nagy méretű órák.

2019. jan. 1. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint egy ruha, vagy parfüm. El kell menni és fel kell próbálni. Én is neten néztem órákat, tetszettek, de élőben nem nézett ki annyira jól rajtam, vagy szimplán az óra nem jött be annyira élőben.

Nekem van két órám, mind a kettőnek nagyobb a tokja (egyiknek 47mm, másiknak 45), a csuklóm nekem is vékonykább (19-20 cm), de engem nem zavar.

Szóval a 41,5mm nem nagy órában. De mondom, menj el és próbáld fel ha van rá lehetőség, az a biztos.

2019. jan. 1. 15:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs rá lehetőség sajna, szegedi vagyok és itt egyik óra boltban se találtam :(
2019. jan. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!