Első randira ez jó cucc lenne?
Figyelt kérdés
Feszülős fekete farmer, fehér hosszúujjú karcsúsított ing, fehér-szürke nike cipő, sötékék-fehér vékony kabáttal jó lenne?
jah meg még nyaklánc+óra
2018. szept. 5. 15:08
1/3 anonim válasza:
Pasi vagy gondolom. A feszülős farmert felejtsétek már el, halál gáz. Szerintem annál undorítóbb nincs. A többivel nincs gond. Nem értem, miért nem lehet normális nadrágot hordani. A feszülőset hagyjátok meg a nőknek.
2/3 anonim válasza:
Ha inget veszel,ne fehéret kicsit pincére ének fog tűnni a dolog.Na meg nem Az év nyitón ramdiztok.
3/3 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha ilyen a stílusod vedd fel. Gondolom a lány is tisztában van vele. Idegenkedek a farmer, ünneplő ing, sportcipő párosítástól, szerintem idétlen. A smart casual stílus tetszik, de az nem ilyen szedett vetett.
Szerintem az inget cseréld egy sima pólóra és a többi maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!