Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy Nike melegítőnadrágom...

Van egy Nike melegítőnadrágom és egy Adidas pulóverem. Gáz, ha kettő különböző márkát viselsz?

Figyelt kérdés
Haverom azt mondta nem szabad együtt viselni ezt a kettő márkát. Ha most így ki megyek az utcára hülyének néznek? Szerintem nem, de kíváncsi vagyok mások mit mondanak.

2018. dec. 30. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem is gaz
2018. dec. 30. 21:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Elmagyaráznád hogy miért?
2018. dec. 30. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Bevisznek. A rendőrség a petárdázók mellett ma erre bukik a legjobban.
2018. dec. 31. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem lenne szabad,ilyen butadágokkal foglalkoznod
2018. dec. 31. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Bocsánat 'butaság
2018. dec. 31. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Azèrt ha akad màs cuccod akkor külön kombinàljad inkàbb. Persze lehet ìgy is, de ez ìgy olyasmi mintha realos pòlòban ès barcas sapkaban lennèl.
2019. febr. 8. 06:10
 7/8 anonim válasza:
eléggé :D
2019. febr. 11. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért lenne gáz

Nekem pont az ellenkezője hat “gáznak” mikor valaki tetőtöl talpig mondjuk adidasban van,mintha csak fizetnének neki a reklámért

Az,hogy a márkák mint versengenek egymással az nem az én dolgom. Ha megtetszik egy nike pulóver,de adidas a cipőm akkor én bizony megfogom venni. Nem vagyok élő hirdetőtábla,azt hordom ami épp kedvemre van

2019. márc. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!