Sims kérdése:
Vettem a H&M -ben egy csizmát és leszedték nekem a csipogot viszont mindenhol bejelez. Ebből következtetem hogy van még benne valami . Mi lehet az?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 19:01
1/6 anonim válasza:
Valahol maradt benne még egy csipogó. Velem is előfordult, hogy vettem egy cipőt a Hervis-ben majd utána folyamatosan jelzett az Intersparban. Kiderült a talpbélés alatt is volt egy, ami bejelzett. Ilyen beleragasztós fajta.
2/6 anonim válasza:
Vissza kell vinni a blokkal az üzletbe és hatástalanítják.
3/6 anonim válasza:
A "beleragasztos fajta" cimke van valahol raragasztva, betet, talp, belso resz, nyelv alatt nezd meg.
Amugy puha cimkenek hivjak es ez egy lopasgatlo csak nem az a nagy hanem az eszrevehetetlenebb fajta
4/6 anonim válasza:
Máskor fizesd ki és nem lesz ilyen.
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy ebben az ünnepi rohanásban lemaradt a cipő teljes hatástalanítása. Sajnos újra be kell menned az üzletbe mert a cipő sarkába van beépítve. Te magad nem tudod kiszedni se.
6/6 anonim válasza:
Belül az oldalán egy cimke. De ez mitől politika? Érted ment egy fekete csajka és azóta nem látott senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!