Fiúk! Nektek mennyire jön be a lányokon a kockás ing? (piros fekete kockás ing)
Nekem nincsenek sérelmeim,csupán itt tapasztalom a férfiak megkövezését,ha a megkövetelttől eltérő neadj isten csajosabb ruhát mernek felvenni.
Egyébként ez a ruhadarab pont a meleg csajoknál divatos.
A fiúkra meg azért nem értem miért mondják hogy meleges ha télen harisnyát vesz a hideg ellen nadrág alá vagy épp skinny farmert vesz fel mikor láttam a meleg felvonulásról képeket és ott pont hogy térd gatyában volt az összes meleg és nem combközépig érőbe vagy rövidebbe amikre szintén ráfogják hogy meleg.
Na de miért? Ha pont a melegek viselik a térdnadrágot és fogadom a sértegetők is abban írják ide a novellájukat....
Kilences: kuss, hülye vagy.
Kérdező: az attól függ, hogy áll a lányon... Maga az ing nem rossz.
Kuss neked! B+!
Itt mindenki leírhatja a véleményét és bocs hogy nem azt írtam amit a kérdező olvasni akar és hogy a melegeknek sértő..
Az nem vélemény, hogy ténykényt közölsz baromságokat, amiket csak úgy kitaláltál, és a kérdéshez semmi köze.
Mégegyszer: kuss, hülye vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!