Fiúk! Nektek mennyire jön be a lányokon a kockás ing? (piros fekete kockás ing)
Nekem nem jön be, de a páromnak se nagyon.
Viszont ha találkozik egy piros fekete kockás inges lány egy olyan fiúval, akinek ez bejön, az teljesen rendben van.
Ne a mi válaszunkból szűrjél le messzemenő következtetéseket, mert nem biztos, hogy a valósággal egyezni fog.
Egy magazinban, fäsza: [link]
Ha egy túraútvonalon futok össze vele, fäsza.
Hétköznap az utcán viszont elgondolkodom, miért akarja valaki ennyire elnyomni a nőiességét.
A piros fekete kockás ing a leguniszexebb divat, mind pasi mind csaj hordja szerintem épp ezért egyiknek sem jó.
Szerintem ha minden áron ingeket akarsz hordani akkor valami egyszerűt hordj amiben látszik az alakod:)
Mondom ezeket úgy hogy én férfiként nem kevés kockás és sima inggel rendelkezem amiket hordok:)
Kedves Hatos!
Ha neked a hármas válaszoló képéről az jut eszedbe, hogy milyen leszbis ez a nő, akkor van egy rossz hírem a számodra!
8!
Látszik nem vagy nagyon felvilágosult, mivel valóban a meleg csajok viselik túlnyomórészt ugyanis korántsem nőies ruhadarab.
Tudom nehéz elviselni ,hogy most egy nőt itélnek homárnak az öltözködése miatt ,mert hát gondolom te is ahhoz vagy szokva hogy a fiúkat homározzuk ha mondjuk a hideg ellen harisnyát visel.
Kedves Kilenc!
Tudhatnád, hogy egy ruha viselésétől senki nem lesz homoszexuális.
Persze tudom, hogy te tisztában vagy ezzel, csak a saját sérelmeidet ártatlan lányokba belerúgással próbálod megtorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!