Kanken vagy Vans?
Nekem is ebayes Kankenem van, nagyon durván tömtem már tele cuccokkal, semmi baja nincsen:) Egészen biztos vagyok benne, hogy az eredeti persze még ennél is jobb:)
Az enyém még nem túl régi, viszont az alapszíne fekete, láttam már másnál, hogy barnásra kopott-mosástól, időtől stb, ezzel lehet, hogy érdemes számolni, amikor színt választasz:) Mondjuk nekem az adidas hátim is barnásra kopott mosás nélkül, meg a fekete ruháim is vesztik a színüket-azok mosással persze:D ja, meg azért gondolom az eredeti biztos kevésbé veszti el a színét:)
Viszont a sima kanken tatyó mostanában elég tömegcucc, ahogy a Vans is c: nem tudom, neked ez a faktor mennyire jön számításba:)
Annak nézz utána, hogy mekkorára van szükséged Kankenből- ha végül amellett döntesz, mert 3 mérete van ugye, a közepesbe én simán beleférek egyetemre nem viszek sok mindent, de szerintem tankönyveknek kellene a legnagyobb méretű:)
Vans tatyóhoz még nem volt szerencsém, szimplán jól néznek ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!