Ez a sapka szerintetek jó lánynak?
Én nő vagyok és ugyan fel nem vennék ilyet de szerintem unisexnek simán jó, hiszen sima fekete és a lányok szoktak fekete sapkát hordani.
Viszont az árát meglátva elmorzsoltam egy könnycseppet, tudod ki adna ki ennyit egy 2 centis rávarrás miatt...
Fel nem venném, de ha csaj imádja egészségére...
Izléstelen , semmilyen ez a sapka...
Én egy új stílust adnék neki.
+ az csak egy dolog, hogy szereti az adott márkát, de olyan ajándékot vakon ne vegyél, amihez más ember stilusát is fixen ismerni kell s tudod, hogy hordani fogja, nem pedig porfogó lesz.
a parfümöktől kezdve a ruházatig.
Rólam mindenki tudja, mert mondtam:
Nem kell ajándék, ha nem tudják mi is az ami fixen tetszene vagy/és kellene (kelleni pedig nem kell semmi, mivel megveszem magamnak, ami kell)). Csak felesleges pénz kidobás, nekem pedig haszontalan porosodó tárgy, ha nem tetszik.
De voltak életmentő ajándékok:
Csőtoll xD behalt a pályázat készítése alatt és pont azt kaptam páromtól aznap.
Ha ennyire bizonytalan vagy, hagyjad s menjetek el sétálni/körbe nézni, figyeld meg min akad meg igazán a szeme.
25/N
Ha férfi akkor miért erőlteted?
Szerezz be nőit vagy vállad be hogy megmosolygnak.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!