Mit gondolnátok arról az emberről aki így veszi fel a cipőjét?
Figyelt kérdés
Vans eléggé tömeg cipő lett és hát egy kicsit felturbóznám,meg eléggé egyedi stílusom is van öltözködés terén.:D 17/L
2018. dec. 27. 16:40
11/18 A kérdező kommentje:
Nem télre vesem fel...
2018. dec. 28. 04:58
12/18 anonim válasza:
Igen, nekem is azok ugrottak be elsőre, akik a Converse-t vették fel annak idején ilyen felemásan. Elsőre vicces és fura, másodikra szokatlan, harmadikra bohókásan mosolygásra késztető. Amúgy van, akin abszolút jól mutat így. Konkrétan amúgy nekem ez a két Vans így felvéve is tetszik.
13/18 anonim válasza:
Igen, a Vans elég egyedi, csak minden 2. emberen van. :)
14/18 anonim válasza:
sztem tok jo, en is szoktam felemas cipot hordani csak en converse-t :D
15/18 anonim válasza:
Szerintem idétlen. És nem egyedinek gondolnám az illetőt, hanem hogy feltűnési viszketegsége van.
Oké, a kreativitás sokmindent megenged, és talán én vagyok kicsit beszűkült, de ez nekem csak erőlködésnek néz ki.
16/18 anonim válasza:
ha télen hidegben boka kint van akkor szimplán kiröhögném érte...
ha normál, évszaknak megfelelő öltözet, akkor szerintem leszólítanám, hogy fa.sza így a cipőd :D
17/18 anonim válasza:
Nem egyedi és én is idétlennek gondolnám. A 2000-es években volt ez divat, semmi új. Nem kell erőlködni, hogy ennyire egyedinek tűnj, nem baj az, ha valami tömeg, amíg önmagad maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!