Csajok, van aki egész télen sportcipőben van?
Kedves néhány válaszoló?
Mi értelme ennek a hulladék tini divatnak? Mind egyformák vagytok 😉
Időpont tegnap 21:11
Mi értelme van ennek a hulladék, nagymagyar, turbókeresztény, konzervatív divatnak? Mind egyformák vagytok.
"nagymagyar, turbókeresztény, konzervatív divat"
Most a csízmára és a bakancsra gondolsz? :D
#13; Nem vagyok nagy magyar, a turbókeresztény meg wtf? 😆
Ez amúgy se volt válasz.
Nem vagyok már tini, és nekem se tetszik kifejezetten az, h nagyon hasonló cuccokat hord mindenki, de ne mondd már, hogy a szüleink idejében annyira változatosan öltöztek az emberek. Akkor is ugyanez volt, csak azért tűnt másnak, mert minden mintás volt és ezer féle színű, a mai divatos dolgok meg általában sokkal letisztultabbak, egyszerűbb színek, formák, kevedebb csili-csáré.
Egyébként szerintem azzal nincs baj, ha valaki jó vastag zoknival veszi fel a sportcipőt télen. Inkább az, ha kint az egész bokája. És én ezt látom gyakrabban.
Nekem a Vans cipőmben sima zoknival is megfagy a lábam, már akkor is megfagyott, amikor nem esett a hó, fel is fáztam, pedig nem volt kint a bokám. De lehet egy kötött zoknival már nem így lett volna.
Egyébként tényleg nehéz kényelmes csizmát találni, így lehet, én is megpróbálkozok a kötött, jó vastag zoknis megoldással, amikor nincs nagy hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!