H&M webáruházában szeretnék egybe ruhát/egész ruhát vásárolni, mennyire pontos, illetve megbízható a mérettáblázat?
Sziasztok!
Mérettáblázathoz képest nagyobbat, vagy kisebbet, vagy táblázatnak megfelelő méretet kell rendelni?
A H&M ruhái nagyobbak, vagy kisebbek az átlagosnál?
BonPrix-ből öltözködőm többnyire, összetett méretezésnél 40/42 méretet szoktam általában kérni, mert szeretem, ha kényelmes és nem feszül stb. Derákban legtöbbször elég lenne a 36/38 méret, de mellben nagyon erős vagyok.
Ruha fazonokat körülbelül ismerem és tudom, hogy melyikből, milyen méret kell.
Gondolkodtam rajta, hogy a H&M-ből 44-es méretet rendelek, viszont, ha nagyobb a méretezés elég 40, vagy 42, akkor inkább 42 rendelnék, inkább bő legyen, mint szűk alapon.
Vélemények, tapasztalatok!
Előre is köszönőm a válaszokat!
Köszönöm első válaszoló. Igen közben megnéztem, hogy van egy H&M leopárdmintás ruhám, amit még a Háda webáruházban vásároltam az M méretű pontosabban 40, biztonság kedvéért megérné inkább 42 rendelnem biztos ami biztos. Legalább szellős lesz, ami nyáron nem baj.
Ha meg úgy érzem elfér a kisebb is, akkor legközelebb azt rendelek.
Nekem eddig nem volt semmi gondom a H&M-ben rendelt ruhákkal.
Rendelj nyugodtan a mérettáblázat alapján válaszd ki a méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!