Fiúk, többnyire a sportos vagy a nőies öltözködésű lányokat szeretitek?
Nem hord fiúruhákat.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem hord nadrágot, vagy sportcipőt. Azt mondom, hogy mindig az alkalomnak megfelelően öltözködik.
(Persze ebben nagy szerepe van annak, hogy nőnek érzi magát, és nem kell kompenzálnia. Mert én valahol a lelkem mélyén érzem, hogy a tornacipős lányok miért olyanok, amilyenek, de sajnos én ezen nem tudok változtatni egyedül.)
Ezalatt azt értem, hogy ha nem sportolni megy, akkor nem sportruházatot vesz fel. Női cipő nem csak a magassarkú lehet, én már a balerinának is nagyon tudok örülni ha látom, az is lányos. A nő szereti, hogy nő, és nem akar másnak látszani. Szoknya. Olyan sokféle szoknya van, hogy nincs nő, akinek ne állna jól legalább egyféle. Viszont a farmerszoknya az nem ilyen :( Viszont nem a rövidségétől lesz nőies a szoknya.
Felsők. Itt annyira nincs nagy katasztrófa, csak kevesebb emós kéne, de amúgy jó, változatos. Bár engem a haskitevős pólok se zavarnak, ez is ilyen női hülyeség :)
Mi van még? Jah, a fej... ott nagyon durva dolgokat tudnak művelni. A túlzott smink nagyon rossz, nem nőies. Aki viszont semmit nem csinál magával az is rossz. Vannak nők, akik abszolút semmi festéket nem használnak, a hajuk is csak lóg, na ilyenek általában nem szépek. Nagyon ritka akinek ez jól áll. Egy kis smink sosem árt, épp csak nagyon kevés. De pont nem az, ami általános. Több helyen olvastam, hogy szempillaspirál, szájfény, na ezek pont nem hiányoznak az átlag férfinak. Na mindegy, ehhez annyira nem értek, szóval lassan elkezdek össze-vissza beszélni.
Hangsúlyozom: a fentiek az én érzéseim legfőképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!