Mindkét outfit elfogadható edzőterembe? Mit gondoltok erről?
2018. dec. 17. 17:13
1/16 anonim válasza:
Szerintem mindkettő oké. Persze attól is függ, hogy nézel ki, mert tényleg csak a kb. ilyen alakon mutat jól ez a fajta ruha.
2/16 anonim válasza:
Miért kell a hasat kitenni?A passzos hosszú ujjúba meg berohadsz.Edzőterrmbe nem kell csilli-villi ruha, ha nem csak azért megy valaki,hogy lőjjön pár kèpet.
3/16 anonim válasza:
Mondjuk azért kell kitenni a hasat, amiért a valaki ujjatlan felsőben edz?! Én is utálom, ha a hasam is fedve van, zavar ahogy tapad - ha tapadósat veszek fel. Ha bő pólót veszek fel, akkor pedig az zavar, ahogy mozog rajtam összevissza. A legegyszerűbb egy sportmelltartó. Igaz, én otthon edzem, de ha teremben edzenék, akkor is azt használnék.
Szerintem mindkettő elfogadható, de a hosszúujjú felsőben nagyon melege lehet az embernek.
4/16 anonim válasza:
Mindkét esetben a nadrág közönséges mert sokat mutat,de az első képen a felső is.
F/42
5/16 anonim válasza:
Azok a kis kivágások oldalt (1.kép) milyen előnnyel járnak egy edzőteremben? Na ugye.
6/16 anonim válasza:
Ne azért járj edzőterembe hogy mutogasd magad.
7/16 anonim válasza:
szerintem gáz
biztos más szerint meg a bő pólóm meg a kopott nadrágom a gáz, szóval ha te így érzed jól magad, oké. Én meg emígy.
8/16 anonim válasza:
#5, fHuÚúÚ látszik még 5 centi a derekán lévő bőrből ÚRISTEN, EZ SZÖRNYŰ, de mocskos a világ!
9/16 ívy1 válasza:
Mindkettő jó,én is felvenném őket.
10/16 anonim válasza:
Bizony nedves 8-as, ez nem edző ruha hanem magamutogató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!