Fiúk. Nektek bejönnek a kalapos lányok?
A kalaptalan meg kimenjen?
Azért érzed itt a kérdések komolyságát, remélem.
Nekem nagyon nem.
(bele se mernék gondolni, milyen lenne, ha kicsi lenne ><")
Számomra alkotásnál is legyen egy nőnek nőies szép alkata. (grafika, szobrászat, 3D modellezés, varrás)
25/N
Az attól függ. Milyen az összhatás, illetve milyen a kalap. Alapjába véve azt mondom nem, de láttam már olyan kalapos csajszit, aki nagyon bejött. Tehát nem zárkózom el tőle teljesen, de nagyon ritka, h pozitív értelemben felkeltse a figyelmem. Volt egy lakótársam, akinek a csaja gyakran viselt kalapot, vagyis inkább cilindert. Elég kelekótya csajszi volt, divattervezőnek tanult, de számomra inkább vicces látványt nyújtott, mint kívánatosat. Egyszer be is szóltam neki, mikor télvíz idején jöttek, és a csajszin magassarkú, bőrhatású passzos naci kockás ing szőrmés kabát és a cilinder volt. Levette a cipőjét és szó szerint piros volt a lábfeje a hidegtől, mert mezítláb volt a cipőben. Akkor mondtam neki, h nem hogy inkább harismyát vett volna a cilinder helyett, az egy fokkal csajosabb darab, arról meg nem is beszélve, h mellé még praktikus is, h valamennyit melegít. Erre azt mondja, h a harisnya igénytelen hatást kelt. Erre mondtam neki, h hát nem tudom, így pasi szemmel a pirosra fagyott lábfejed szerintem sokkal igénytelenebb, mint ha lenne rajta harisnya, vagy bármi.
Szóval nekem ilyen "élményeim" vannak a kalapos csakszikkal, és őszintén szólva egy picit tartok is tőlük, nehogy túl elvontak legyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!