Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek bejönnek az...

Lányok nektek bejönnek az inges fiúk?

Figyelt kérdés
Pár osztálytársam aztmondta nagyon ,,tatás,,. Ne tűrjem be, gomboljam be teljesen, mi a velemenyetek?16/f

2017. ápr. 9. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha régi fazonú, nagypapás mintájú ingről van szó, persze hogy tatás. A modern, szűkített fazonú (nem szűk), egyszínű inget tetszenek. Teljesen begombolni tényleg felesleges hacsak nem nyakkendővel viseled, amit kétlek. Betűrni viszont illik ha elegánsabb inget vesz fel az ember, a laza pl kockás ingeket viszonyt tényleg nem kell betűrni.
2017. ápr. 9. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Korfüggő is. Egy 16 évesen nézhet ki nagyon idétlenül is egy ing ha nem tudja viselni, látszik rajta hogy kellemetlenül érzi magát benne, egy 26 vagy egy idősebb férfin viszont sokszor már az a "furcsa", ha soha se hord inget. Amúgy nekem igazából szinte mindegy hogy mit hord egy fiú, nem ettől fog tetszeni vagy nem tetszeni, de az ing tud szexi lenni:) Amúgy meg az hogy egy inget betűrve vagy nem betűrve kell hordani az ing szabásától függ. Szerintem sokkal jobb a betűrős. Teljesen meg nem kell begombolni, csak ha nyakkendőt veszel. Amúgy meg nem tatás az ing, ez hülyeség.
2017. ápr. 9. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a fiúkon az ing, teljesen begombolva is:) Sőt, kevés annál szexibb viselet van szerintem:D

22/L

2017. ápr. 9. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bejövős, főleg ha még nyakkendőt is vesz fel :)
2017. ápr. 9. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon férfias viselet. :) A legszexibb, imádom a barátomon is.
2017. ápr. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!