Lányok! Nektek bejönnek öltözködésileg a skinhead srácok?
2017. jan. 19. 00:50
1/11 anonim válasza:
16 évesen bejöttek, most már nem kénének ilyen lázadó kisfiúk.
L/20
3/11 anonim válasza:
A mai lanyoknak a migransok jonnek be nem a hazafik!
4/11 anonim válasza:
Ha olyan baromi hazafi, akkor ne a külföldi skinhead-divatot kövesse...
5/11 anonim válasza:
Hazafi? Csak egysíkú rasszista hülyegyerekek. Semmit nem tesznek egy mindenki számára élhető országért, csak demagóg szövegeket mantráznak a "hazáról" és faji alapon gyűlölködnek.
6/11 anonim válasza:
Nem, mert feltehetőleg aki nem skinhead, nem öltözik annak. Aki pedig az, hát inkább elkerülöm.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem, a rocker, metálos srácok tetszenek de nekem ez kicsit igénytelennek néz ki.... meg nem szeretem a rövid hajú / kopasz pasikat.
8/11 anonim válasza:
Nagyon bejönnek, az ilyen bakancsos, rocker hazaszerető pasik. Eddig 2 barátom volt,az egyik gárdista skinhead,a másik hosszúhajú acélbetétes bakancsos fehérfűzős állat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!