Fiuknak télen harisnya vagy jégeralsó? Ki mit szeret jobban és miért?
Ti mit szerettek ilyenkor hordani?
Harisnyanadrágot, jégeralsót vagy cicanadrágot?
Egyiket sem.
Irodában dolgozom, amíg meg kint vagyok addig tökéletesen elég a sima farmer is.
Én a vastag nejlonharisnyákat szeretem. :) Melegít amennyit kell, és mégsem sülök meg benne, ha fűtött helyen vagyok.
Meg alapból sokkal kényelmesebb is, mint a pamut jégeralsó ami össze-vissza gyűrődik a farmer alatt. Jobban is néz ki, és sokkal fiatalosabb, mint a jégeralsó. :) Eddigi barátnőimnek is sokkal jobban bejött rajtam a harisnya, mintha jégert hordtam volna. :)
Én vékonyabb 15-20 denes nejlonharisnyát mert az kényelmes nem izzadok benne szét és még melegít is arra kis időre amit kint a szabadban töltök.
F/42
"férfi"
Nem baj, apám, játszd csak az eszedet, hogy mekkora fâszagyerek vagy, és mit bírsz ki, 50-55 év a szâros élettartamotok. Addigra is nyolcatoknak marad kilenc foga, mert igazi kemény legény azt se mossa, gondolom...
Nem értem ezeket a kérdéseket. Ha zavar, hogy női nylon harisnyát hordasz akkor ne hord. Ha szereted viselni akkor meg tedd azt. Ne kérj hetente megerősítést másoktól ilyen hülye indokkal hogy az azért hordod mert fázol.
A nők nem vesznek fel 15-20 denes harisnyát azért mert fáznak. Ha hideg van akkor 50-120 denes pamut harisnya melegít nem a nylon.
Férfiaknak meg ott vannak a sporthoz való leggis aláöltözők ami feszül, nem gyűrődik és melegít ha nem akar jégeralsót venni. Aztán ülj benne 8 órát fűtött helyen.
9!
A nők pont hogy 15-20 denest vesznek fel szoknyához vagy nadrág alá.
Nem egyet láttam már, és hogy melegít e? Azt tőlük kell megkérdezni.
És az hogy a férfiak is felvehetik együtt a nőkkel a harisnyát az sem gond miért kell különbséget tenni még olyan ruhával is ami nadrág alatt van!
Mindenféle hülye aláöltözőket ajánlgatnak mikor a harisnya kényelmes nem szorít annyira mint egy búvárruha és szinte bárhol megveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!