Van más is aki nem szeret mezítláb mutatkozni mások előtt, és ezért nem hord, csak zárt cipőket, és takargatja alábfejét?
Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok, nem szeretem a lábaim, szerintem nem nőiesek, de jó lenne leküzdeni ezt...2018. dec. 9. 13:17
11/18 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló! Én ugyanígy jártam. Imádok mezítláb lenni,nyáron lábujjas papucsban vagyok leginkább, tesin sokszor kiléptem a tornacipőből,de nagyon elszaporodtak a lábfétisese, ami kezd zavarni. Ha csak megnézik, az oké, észre sem veszem a legtöbb esetben,de de ilyen nyalós, szagolgatós kérések is voltak irányomban,ami már sok.Azóta én is szolídabbra vettem a figurát, kevesebbet mutogatom. Nem zavarna a lábfétis, ha egészséges a mértéke és persze nem idegenekkel. L. Ja,pont a lényeg maradt ki, én is találkoztam a neten a saját lábamról készült képpel :(
12/18 anonim válasza:
Másoknak meg az zavaró, mikor a ronda visszeres, koszos, papucsban izzadtságtól csúszkáló csupasz lábakat kell bámulnia.
13/18 anonim válasza:
Én az ellentétje vagyok, alig várom mindig hogy jöjjön a tavasz, hogy felvehessem a nyitott szandálokat. Általában én vagyok az első az utcákon aki így jár, de ha látom, hogy más megelőzött, másnap már nekem is alap a szandi.
14/18 anonim válasza:
És ha vki fogadásból vette fel 0 fokban, te akkor is felveszed persze másnap. Minek másokat majmolni?
16/18 anonim válasza:
Akkor meg nem tök mindegy hányadik vagy?
17/18 anonim válasza:
De, csak ha már jó idő van és látom máson, akkor én is kedvet kapok hozzá. 0 fokban nem. De amúgy max engem majmolnak akkor, mert az a ritkább, hogy megelőznek ezzel.
18/18 anonim válasza:
Férfiként elég férfias is a lábfejem erős, így annyira nem szeretem mezítláb mutogatni utcán ezért sem vagyok papucsba stb, nyáron mezítláb vagyok zokni nélkül de ha megyek valahova cipőt veszek fel mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!