Van más is aki nem szeret mezítláb mutatkozni mások előtt, és ezért nem hord, csak zárt cipőket, és takargatja alábfejét?
Én a tisztaság, védelem s talán megszokás miatt járok zárt cipőben. Kánikulai sétákra vettem már fel szandált, de nem vagyok benne biztos, hogy nem jobb a túrabakancs, ami az egyetlen cipőmet jelenti, az alkalmiakat kivéve.
Nem olyan szép a lábam (pici, gömbölyű kisujjaim vannak s a többi sem olyan szép elegáns, mint egyeseké), de azért nem ronda és legalább egészséges alakja van, fellépéseket kivéve soha nincs kényelmetlen kis cipőkben. Viszont nekem nincs olyanom, mint neked és elhűltem, mikor megtudtam, hogy egyeseket zavar a strandolásban 30 kiló plusz. Nekem soha eszembe se jutott ilyesmi. Sajna nem tudom, hogyan tudnád leküzdeni, ez bizonyára nagyon erős benned.
Mondtak róla mások is vèlemènyt? Volt már alkalmad pl.: egy talpreflexológussal vagy pedikűrössel beszèlned, ès az ő vèlemènyèt meghallgatni?
Èn fèrfi vagyok, de a sajátomat nem szeretem èn se, nem is mutatom. Viszont a női lábak tetszenek ès szerintem a tièd is szèp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!