Ha hatalmas a mellem akkor is jó a pánt nélkülni melltartó? Vagy nem tartaná meg? Hogy tudnám megoldani átlátszó pánt nélkül?
Ilyen esetben olyat érdemes venni, ami alulról tart, lehet kapni olyat, amin van a melltartórész alatt egy kb 10 cm-es fűző.
Mekkora az a hatalmas mell? Mert nekem b-c közötti van, és azt lazán megtartja a szilikonos, és szerintem még 1-2 mérettel nagyobbat is megtartana. Próbáld ki az üzletben.
Hát általában 90D-set hordok,de mindig más a méter,múltkor bejártam fél pestet hogy találjak méretben jót.Linkelnél arról a fűzősről egy képet?
Köszönöm a válaszod!
Nekem van egy Triumph levehető pántos melltartóm, szerintem vegyél egy ilyet. Elég drága volt, de még az én melleimet is megtartja.
Sajnos a magyar Triumph weboldalon nem találom, de itt is meg tudod nézni. Én az Arénában vettem, de más üzletükben és Aranypókban is láttam már.
Az enyém 90F-s, egyébként a méretem meg 95G-s. Tutira kapható kapható kisebben is. :)
Ja, és nem is hatalmasak a melleid. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!