Rockerek help? Budapesten keresnék ilyesfajta üzletet?
Rocker vagyok ez elég sokáig látszott a stílusomon is. De sajnos ott ahol tanulok nem igazán megengedett az ilyen öltözködés mivel "nem vesznek komolyan" Ezáltal sajnos el kellett hagynom valamennyire a banda pólókat hétköznaponként és elfogadhatóbban öltözni. Mivel a mai divat az nekem nem tetszik, nem érezném jól magam benne ezért szeretném tudni, hogy hol tudnék olyan ruhadarabokat vásárolni, amik azért mutatják, hogy milyen a stílusom. Pl.: ízlésesen csipkés, esetleg szegecses fölsőkre/nadrágokra/bakancsokra gondoltam természetesen mindebből kiindulva nem kirívó színekkel. Szóval, hogy azért nőiesebb maradjak de ne nézzek úgy ki mint minden második ember az utcán..
Remélem érthető mire gondolok 😅 18/L
En soha nem hordtam zenekaros cuccokat, es most 30 felett inkabb a kenyelmes, de azert noiesebb vonalon mozgok. Hozzateszem nem "klasszik" rocker vagyok, inkabb metalos, de tobbnyire gothnak neznek.
Rengeteg fast fashion alapdarabom van, ezeket kombinalom egymassal, egy-ket turis meg dragabb alternativ markas cuccal, es jo kiegeszitokkel.
Cipokbol nekem most a kedvenceim az Altercore-ok, csinos platform bokacsizmaik vannak, amik megis kicsit metalisabb filinguek (ecipo.hu-n most is akcios nemelyik. Bakancsbol egy sima Martens annyura nem feltuno mint egy klasszikus acelbetetes. De pl most Bershka webshopban is lattam csinos bakancsokat, de volt mar, hogy kinaiban talaltam szuper cipot.
Sok fekete egyberuham van, ezekhez fel lehet venni csipkes harisnyat, vagy olyat, ami ugy nez ki, mintha combzokni lenne rahuzva. Erre vehetsz kardigant, bolerot, en imadom a hosszu lebernyeg kardiganokat.
Egy szegecses ov is lehet csinos, ha ugy kombinalod. Egyebkent most rengeteg ilyen cuccot lehet venni fast fashion boltokban.
Ha inkabb nadragos vagy, teszem azt h&m-ben mindig lehet nagyon klassz mubor gatyakat kapni. Ahhoz eleg egy fekete triko, nem kell tulgondolni.
Igazabol 20 ev "metalos" tapasztalata alapjan mindent csak hordani kell tudni, lehet rajtad new yorkeres mubor dzseki is, de ha tudod hordani, nem leszel olyan, mint az, aki csak azert oltozott feketebe, mert epp az a divat :)
En amugy h&m, new yorkerben veszem az alapdarabjaimat (jarnek mashova is, de sajnos van, ahol L-es meretet mar nehezen kapok), harisnyakat rossmannban vagy mullerben veszek. Vagy Aliexpresszen, ebayen! Zsenialis cuccokat lehet fillerekert szerezni, csak meg kell nezni az ertekeleseket. Deneveres brosstol szuper Killstar utanzat boleroig mindenem van onnan. Ekszereket is jokat szoktym venni par dollarert :)
A dragabb cuccaim, kalap, ovek, taskak, par cicagatya es ruha Killstarrol vannak, de mindig learazason veszem oket. A szabasok neha hagynak kivannivalot maguk utan, de az anyagok minosege jo, learazva a 90%-uk megerte az arat.
Szoval legyel kreativ, tokjol lehet epitkezni az aktualis divatbol :)
(A legtobbet hordott kombinaciom amugy egy new yorkeres cicagatya, h&m-es tunika es c&a-s kardigan, de egy-ket nyaklanc, egy jo ov es egy rockosabb cipo maris megvaltoztatja:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!