Tudtok goth (/nu goth) ruhákat árusító boltot Budapesten?
Rockpince. Sajnos már csak ez a bolt maradt.
Viszont itt szuper dolgok vannak.
A turkalot kihagytam, en 15 evvel ezelott onnan raktam ossze nagyon egyedi goth ruhatarat. Mostanaban nem talalok ugyan annyi jo dolgot, de egy-egy jo fogas meg mindig becsuszik. Tenyleg tobb mulik a cuccok kombinalasan es a jo kiegeszitokon, manapsag en is inkabb nugothosan oltozom, leszoktam a csipkerol es fuzorol.
Pl ket szett, amit rendszeresen hordok: Martens, leggings (ez lehet extrabb, mubor, nyomott mintas, burnout anyag, ra egy hosszu tunika triko. Masik: platform bokacsizma, combfix/combzokni hatasu harisnya, azon sima skater szoknya, triko. Viszont ezekhez felvehetsz egy jo szegecses-lancos ovet, harnesst, dekoltazsnal kilatszo vagy hosszuujju attetszo bodyt, nyaklancokat, es kesz is! Maguk a ruhadarabok a legolcsobbak, amiket felsoroltam, max 3000 forintert vettem h&m, new yorkerben, inkabb a kiegekre koltok tobbet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!