Hol vanna Budapesten még működő goth boltok?
Vagy legalább is olyan helyek ahol lehet goth cuccokat kapni? Eddig csak a Rockpincét találtam a neten ami még működik. A ruházattól kezdve a homedecor-ig minden érdekelne.
Nagyon köszönöm a segítséget’
Sajnos csak a Rockpince maradt. Viszont ott jó dolog, hogy meg tudsz nèzni élőben olyan cuccokat, amiket olcsóbban meg tudsz venni neten (Restyle, Killstar), de van, hogy épp leárazzák, és olcsóbb, mint az eredeti. Amúgy elég sok gagyi cucc is van náluk, de lehet érdekes apróságokat találni.
Egyébként 15 éve se volt jobb a helyzet, pedig akkor még egész a csúcson volt a szubkultúra. Volt a varroda valahol a körúton, gyorsan dolgoztak meg egész jó árban, de minden ruhára ugyanazt a csipkét tették, meg a Fekete Stílus, ahol meg a turis cuccokat árulták kétszer annyiért.
A többi helyen csak zenekaros pólókat lehetett venni. Akkoriban inkabb turiztam, és átalakítgattam a ruhákat. Mostmár sajnos azok se jók :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!