Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális ha egy lány ilyenkor...

Normális ha egy lány ilyenkor csak simán leggingsbe sétálgat ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Láttam ma egy csajt akinek kint volt az egész hátsója,még pulcsi sem takarta,felül talán v mi nagyon rövid kabátszerüség volt. Hogy nem fagynak meg ilyen hidegben ezek a lányok? Vagy miért öltöznek igy?
2018. nov. 30. 10:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Van termo leggings, pont olyan mintha farmer lenne rajtad, sőt néha még melegebb.
2018. nov. 30. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
amúgy nem az utcán sétálva fog megfázni az ember (lánya), hanem a fűtetlen helységben, ha sokáig mozdulatlanul ül...ez a téli bokavillantósdi ugyan valóban polgárpukkasztó, de ha fent jól fel van valaki öltözve(pl hossszabb kabát), a bokáját csípheti a hideg, nem oszt vagy szoroz
2018. nov. 30. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Mert a hülye titokzoknijába van mindegyik beleszerelmesedve.
2018. nov. 30. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Csakha hidegben mindig villogtatja valamelyik testrészét, ízületes lesz később
2018. dec. 1. 11:57
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Én ilyen időben bakancsot, sima leggingset, tunikát, hosszú kardigánt és bőrkabátot hordok, plusz sálat. Este hazafelé már becipzározom a kabátot ha fúj a szél, és kesztyűt húzok. Melóba menet még le is szoktam izzadni :( Nekem csak arra kell fugyelnem, hogy a lábam, derekam-csípőm és a nyakam legyen jobban bebugyolálva, akkor nem fázom.

Cserébe már április környékén megpusztulok a melegtől, én igazából nagyon irigylem azokat, akik meg a nyarat bírják, elcserélném rá a téltűrésemet :D de én nem pörgök azon nyáron, hogy hú, hogy nem döglik meg mas ebben a melegben.

2018. dec. 1. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez semmi. Párhete kórházban anyuci és kisgyerek kézen fogva.

Kis gyerkőc bebugyolálva úgy hogy szinte csak a szeme látszik, anyuci fent szintén jól "lezárva", de lent laza farmer és mindkét térdénél macska befér méretű lyuk. Alaposabban is néztem de nem tűnt fel hogy harisnya lenne alatta, de ha lett is volna nem tudom hogy működik az így, mikor minden lépténél a laza nadrág lötyögésével folyamatosan cserélődik a levegő.

Rajtam vastag legging és megint vastag farmer és hát elég holtpont volt az utcai séta pedig nem is volt annyira hideg. Az ilyen hogy bírja nem tudom de sztem ez ilyen egy sima divatmajom és pár év múlva a reumatológiára fog járni ha így folytatja.

2018. dec. 9. 00:33
 17/17 anonim ***** válasza:

15ös: nyáron is a legging a nyerő, nemcsak thermo hanem cool legging is létezik :)

Van olyan nacim amit 30fokban felveszel és kvázi lefagysz :D

Felsőbe nem találtam hasonló megoldást, de egyelőre elvagyok a fokozott hőtűrésemmel. Sajna a szóban forgó legginget se hordom, mert beszerezhetetlenné vált, de legalább amíg volt belekerült 3-4db normál legging árába... úgyhogy nagyon vigyázok rá - a szekrényben :D

2018. dec. 9. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!