Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális ha egy lány ilyenkor...

Normális ha egy lány ilyenkor csak simán leggingsbe sétálgat ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Láttam ma egy csajt akinek kint volt az egész hátsója,még pulcsi sem takarta,felül talán v mi nagyon rövid kabátszerüség volt. Hogy nem fagynak meg ilyen hidegben ezek a lányok? Vagy miért öltöznek igy?
2018. nov. 30. 10:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%
És?
2018. nov. 30. 10:57
 2/17 anonim ***** válasza:
9%

A leggings NEM utcai ruha!

Innentől kezdve, nincs miről beszélni! Olyan nőre max. akkor pazarolnék 1 patront, ha úgy néz ki, mint Sonya Kraus.

2018. nov. 30. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogyvan alatta harisnya, így nem fázik.

Én a felhajtott nadrág-kilógó boka, de felül sál-sapka-nagykabát dolgot nem nem értem, de ha neki így jó, hát az ő dolga.

2018. nov. 30. 11:19
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Van, aki nem olyan fázós. Régebben én is simán elvoltam rövidebb kabátban, most már fázósabb vagyok és hosszabb kabátot választottam.

Legalább nem meztelen :) Nekem is az érthetetlen, amikor totál meztelen boka kint van, félcipő, rövidebb szárú nadrág. Ott aztán tényleg semmi sem melegíti.

2018. nov. 30. 11:25
 5/17 anonim ***** válasza:
49%

Azért nehezen hiszem hogy a tinik (fiúk,lányok) kb 90%a nem fázik amikor felvesz egy szaggatott, bokavillantós nadrágot, cicanadrágot, tornacipőt vagy egy melegebb pulcsit mikor reggel azért már mínusz van. Szimplán divat és nem gondolnak bele, hogy később milyen következményekkel járhat az, hogy most ilyen lengén öltöznek.

Tavaly égtem ki, mikor én térdig érő bundás vastag csizmában voltam, harisnya, farmer, felül 3 réteg ruha, nagykabát, sapka sál anyámkínja... hozzáteszem hogy olyan helyen dolgoztam ahol szintén hideg volt, látszódott az épületben a leheletem így alaposan átvoltam fázva. Kint szakadt a hó, és baromi hideg volt. Erre a buszon láttam egy kb 13-14 éves kislányt, aki szaggatott farmerban volt, bokánál felhajtott nadrággal, vékony bokazokniban és tornacipőben.

Apámmal hosszú percekig csak néztük és nem értettük hogy mit gondolt mikor elindult otthonról...

2018. nov. 30. 11:40
 6/17 anonim ***** válasza:
22%

4,5-ös!

Miért jöttök a bokavillantással, lehet hogy van rajtuk harisnya és nem fáznak!

Ez nem jutott eszetekbe?

2018. nov. 30. 13:49
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
Ha harisnya lenne, akkor nem látszana, hogy egyeseknek lilul, pirosodik a hidegtől a bőre.
2018. nov. 30. 13:55
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

Ha átlátszó a harisnya és vékony akkor persze hogy lilul és fázik!

Ez is azt bizonyítja hogy a leggings alatt sem ér semmit.

2018. nov. 30. 15:00
 9/17 Metionin ***** válasza:
52%
Én biztos nem tenném de egy csomó ilyen csajt látok. Meg a felének kilóg a bokája most is, de közben toporog, fázik. Szóval gyakori.
2018. nov. 30. 15:29
 10/17 anonim ***** válasza:
49%
Hehe. Olyan ironikus, hogy azt hiszitek, számít bármit is a véleményetek. Hehe. Vicces.
2018. nov. 30. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!