Férfiak egy nőn hogy néz ki szerintetek ez a kabát? Nem túl hosszú?
Egyáltalán nem hosszú, egyébként miért a férfiaktól függ?
Basszus jönnek a mínuszok, nehogy már vese-villantós kabátban akarj mászkálni, mert az tetszik a pasiknak!!!
Nagyon csini és nőies!
3-as talán azért a férfiaknak szól a kérdés mert nem homár a kérdező és a férfiaknak akar tetszeni !
F/42
#4, nem azt kérdeztem, hogy miért a férfiak véleménye érdekli a Kérdezőt, hanem hogy miért a férfiaktól függ a kabát hossza! Nem ugyanaz a kettő.
Rohadtul hideg lesz lassan, a hétre is már mínuszokat mondtak, ilyen időbe nem (csak) azt kéne nézni, hogy az ember tetszik-e a másik nemnek, hanem első sorban az egészségre kell gondolni. Ha itt 10 komment szerint egy alig derékig érő kabátban nézne ki jól egy nő, akkor a kérdező olyat hordana, amitől könnyen meg is betegedhet?
Egyébként pasi vagyok. :D
Én úgyérzem, hogy ez egy poénos kérdés akart lenni, csak nem lett az.
Szerintem a kérdező arra akart rávílágítani, hogy egyes mai nők még minuszokban is inkább megfagynak, mintsem felöltöznek...
Azt is sejtem, hogy a kérdező szeret általánosítani és szerinte minden nő ilyen és most azt hiszi, hogy ezzel a kérdéssel megmondta a tutit.
Csak annyit kérdeztél hogy miért a férfiaktól függ?
Ebből nem lehet tudni hogy konkrétan mire gondoltál.
Köszönöm a válaszokat 😊
Az az igazság barátomnak elküldtem ezt a képet a kabátról, és ő azt mondta szerinte túl hosszú neki azért nem tetszik. Viszont én addigra megrendeltem már a kabátot. Azért tettem fel a kérdést mert kicsit elszomorított, hogy akkor a mai világban egy nő inkább fázzon meg télen ha tetszeni akar a párjának, mert egy ilyen hosszúságú kabát már nem lehet nőies, szexi?
Természetesen hordani fogom a kabátot, azóta meg is érkezett, nagyon tetszik. Barátom még nem látta, de remélem így már jobban fog tetszeni neki.
Ez hülye. Egy normális kabat ami inkább rövid mint hosszú.
Sok férfinek fogalma sincs a divatról meg az izlásről és csak a lombossal tud gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!