Mit csináljak? Ma vettem egy bőrdzsekit és a próbafülkében tökéletesnek tűnt viszont itthon vettem észre, hogy az ujja nagyon hosszú?
Figyelt kérdés
Kb. az ujjaim közepéig ér és nagyon idegesít viszont másképp jó lenne a méret. Tűrjem fel, vagy ha így hagyom az nagyon gáz?2018. ápr. 5. 12:54
3/6 anonim válasza:
Ez azért van, mert olyanokat csinálnak, hogy aminek az ujja jó, annak a kabát része a hát közepéig ér. És bakker ezeket veszik. Kb 8 éves lány mérete, csak az ujja 2 méteres.
4/6 anonim válasza:
2-es, hiába kér cserét, aminek rövidebb az ujja az méretben már kicsi rá.
Ez van, én vásárlás előtt jól megnézem, és tüdődzsekit három méteres ujjal alapból meg sem veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!