Magas lányok! Vállról lehúzható felsőnek használható-e nagy méretű, klasszikus női szabású póló?
Kinéztünk egy imádnivaló mintájú pólót egy családtagnak - kedvence lenne, ahogy ismerjük -, de már csak XL és XXL belőle, ő viszont M-eset hord.
Köszönöm a válaszokat!
Ehhez miért kell magasnak lenni? Nem igazán használható. Ha csak nem széles, csónak szerű nyakkivágása van nem megy le a válláról.
Ha cicis és szereti is az oversized dolgokat vegyétek meg. Ha B vagy az alatt van és csak a magassága miatt hord m-es holmikat akkor több mint felejtős, olyan lesz mint egy zsák krumpli
Jézusom, nem!
Hogy gondoltátok? Ha "viszonylag szűk a nyaka, mint egy átlag pólónak", akkor az a vállakra lehúzva baromi szoros lesz, kényelmetlen, ráadásul hülyén is néz ki.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, megszületett a döntés végül. Nem vettük meg azt, nehogy ne tudja használni.
Azért merült fel egyáltalán, mert nemrég láttam egy videóban, hogy egy lány így vett fel egy sima nagy méretű férfi pólót, aminek szintén szűk szabású a nyaka, csak épp a nagysága miatt mégis tágabb volt a szokásosnál (XXL-es pólónak a nyakkivágása is nagyobb, mint egy S-esnek), főleg a lány vékony vállaihoz képest. Annak a lánynak jól állt, de más pár pillanatig megmutatni, mint egész nap abban lenni, ezért kérdeztem meg, hátha van erről valami tapasztalat.
És azért kell magasnak lenni ahhoz, hogy ezt valaki tudja, mert én olyan rendkívül alacsony vagyok, hogy rajtam az ilyesmi nem működik, mert a nagy ruhák a térdemig érnek. :D Jobb esetben is miniruhának tudom használni az ilyesmit, de igazság szerint sosem tud rajtam úgy állni valami, mint egy magas lányon. És nem is próbáltam még nálam annyival nagyobb felsőt, hogy tudnám-e így használni, pont azért, mert rajtam nem úgy áll, mint azon, akinek megvan hozzá a magassága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!