Bőr csizma alá milyen zoknit?

Jesszus, döbbenet, hogy eszedbe jutott zokni nélkül csizmát húzni, fúj:DD
Lehet nagyobb méret kéne. Egyébként a zoknit nem tapadása alapján hanem anyagminősége alapján választjuk ki, hogy a nagyon szép bőrzsizmába ne poliészterbe büdösödött lábbal feszítsünk. Zokni nélküüül, atyagatya😄😄

Harisnya, vagy harisnyazokni. Én pontosan ugyanezért hordom így az összes bőr belsejű cipőmet (magassarkú, balerina, bokacsizma stb) mert pamut zoknival nem szeretem, mezítláb meg bele tapad a talpam. Viszont a vékony harisnya vagy harisnyazokni tökéletesen megoldja a problémát: alig érzem a lábamon, majdnem mintha mezítláb lennék, viszont sokat segít a le és felvételnél, h mégiscsak van a cipő és a lábam közt valami. Mellesleg azt vettem észre, h a cipők is jobban bírják a strapát, ha nem mezítláb használják. Egyszerre vettünk barátnőmmel 2 ugyanolyan cipőt. Az enyém majd 1.5 évvel tovább bírta. Szerintem sokat számított, h nem mezitláb hordtam, hanem harisnyával. Így a harisnya kopott inkább és nem a cipő. Mellesleg a méret miatt sem mindegy, h egy vastagabb zokniban vagy, vagy vékonyka harisnyában. Szerintem bátran próbáld ki hozzá a harisnyát, nincs semmi veszteni valód, harisnya úgysem árt, ha van a fiókban, máshoz majd jó lesz. :) Zokniból meg azok a vékony, rövid kis zoknik, amiket balerinához, vagy Conversehez szoktunk felvenni talán jó lehet, bár személy szerint nekem nem jöttek be bőr belsejű csizmákhoz (balerinához sem), mert pár lépés után lecsúszott a sarkamról a talpam közepére, ami elég kellemetlen volt...
Jajj, most látom csak, h elég régi a kérdés... Végülis akkor mire jutottál? Mi lett a megoldás?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!