Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőr csizma alá milyen zoknit?

Bőr csizma alá milyen zoknit?

Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyon szép bőrcsizmát, ami zoknival nehezen jön fel a lábamra, zokni nélkül viszont, mivel bőr bélésű, beletapad a lábam, és alig bírom lehúzni. Milyen zoknival vagy harisnyával próbálkozzak?

2018. nov. 26. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Jesszus, döbbenet, hogy eszedbe jutott zokni nélkül csizmát húzni, fúj:DD

Lehet nagyobb méret kéne. Egyébként a zoknit nem tapadása alapján hanem anyagminősége alapján választjuk ki, hogy a nagyon szép bőrzsizmába ne poliészterbe büdösödött lábbal feszítsünk. Zokni nélküüül, atyagatya😄😄

2018. nov. 26. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem így akarom hordani, ezt csak azért írtam, hogy a lábamhoz mért méretét érzékeltessem. :) A méret adott, mint írtam, kaptam. Pamut zoknit hordok, de ehhez gondolom inkább harisnya menne.
2018. nov. 26. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy kaptad és a méret adott, nem feltétlen jó is rád. Ha szűk és szorul, előbb utóbb el fog szakadni a sarkánál a tépkedéstől. Nem értem, miért nem szólsz, hogy tetszik nagyon az ajándék, de nagyobb méret kéne. Ha bőrcsizmát vett ajándékba az illető, feltételezem, hogy vagytok olyan viszonyban, hogy ez ne legyen gond.
2018. nov. 26. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Húzz harisnyát
2018. nov. 26. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
harisnya vagy vékony zokni. Mivel bőr, úgy is tágulni fog. Amennyiben a hossza jó, és tudod viselni, nem gond.
2018. nov. 27. 07:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Átlátszó nejlonharisnya. Tudod az a bőr hatású, amit egyedül csak te tudsz, hogy rajtad van, mások azt hiszik, hogy mezítláb vagy a lábbeliben. Vagy esetleg még titokzokni. (Az is a mezítláb látszatot kelti) Ezt pedig -onnan tudom, hogy én is szoktam hordani mind2-t. 21/F
2018. nov. 27. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Harisnya, vagy harisnyazokni. Én pontosan ugyanezért hordom így az összes bőr belsejű cipőmet (magassarkú, balerina, bokacsizma stb) mert pamut zoknival nem szeretem, mezítláb meg bele tapad a talpam. Viszont a vékony harisnya vagy harisnyazokni tökéletesen megoldja a problémát: alig érzem a lábamon, majdnem mintha mezítláb lennék, viszont sokat segít a le és felvételnél, h mégiscsak van a cipő és a lábam közt valami. Mellesleg azt vettem észre, h a cipők is jobban bírják a strapát, ha nem mezítláb használják. Egyszerre vettünk barátnőmmel 2 ugyanolyan cipőt. Az enyém majd 1.5 évvel tovább bírta. Szerintem sokat számított, h nem mezitláb hordtam, hanem harisnyával. Így a harisnya kopott inkább és nem a cipő. Mellesleg a méret miatt sem mindegy, h egy vastagabb zokniban vagy, vagy vékonyka harisnyában. Szerintem bátran próbáld ki hozzá a harisnyát, nincs semmi veszteni valód, harisnya úgysem árt, ha van a fiókban, máshoz majd jó lesz. :) Zokniból meg azok a vékony, rövid kis zoknik, amiket balerinához, vagy Conversehez szoktunk felvenni talán jó lehet, bár személy szerint nekem nem jöttek be bőr belsejű csizmákhoz (balerinához sem), mert pár lépés után lecsúszott a sarkamról a talpam közepére, ami elég kellemetlen volt...

Jajj, most látom csak, h elég régi a kérdés... Végülis akkor mire jutottál? Mi lett a megoldás?

2018. dec. 21. 00:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivan? Már hordtad mezítláb a csizmát?
2018. dec. 21. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!