Milyen órát ajánlanátok?
40-60000Ft-ot szánnék rá.
Mindenképpen barna bőrszíjas kronográf kijelzővel rendelkező órát szeretnék,fekete lappal. Esztétikailag a Fossil órák nagyon tetszenek,de úgy hallottam,hogy nem a legjobbak. Tudnátok márkát, lehetőleg konkrét órát ajánlani?
ÓRA kell vagy időt mutató divat kiegészítő?
Csak mert 60-ért már japán szerkezetes, automata, 200M vízállóságú ORIENT órákat is kapni. Ami minőségben a Fossilhez képest olyan, mint a Suzuki a BMW mellett.
De ha kronográf kell, akkor csak kvarc van ennyiért. Abból pedig a Casio SOKKAL jobb, mint a Fossil, Police, Diesel meg a hasonló hulladékok. Vagy az Orient kronográfjai, de azok is kvarcok!
Mire tervezel az órával?
A fordul egy divat márka, műszakilag semmi extra, nem a leggagyibb kínai vacak, de azért nem is az az óra, amit majd a fiainak adsz.
Ha olyasmit akarsz, ami óraként is ér valamit, akkor a seiko, Citizen, és az orient (mind japán) márkák körül nézz körbe, ezek megbízhatóak, ha mégis elromlanak, akkor szervozelhetőek, a tokozas meg általában elég minőségi, hogy ne kapjanak szet 1-2 év alatt
2-es: a fossil is Quartz lenne.
Nekem csak automatam van, japánból és svájciból is, de átlag, órákért nem rajongó embernek a quartz jobb, nem kell 4-5 évente egy “vagyonért” szervizeltetni
Bocs, véletlen elküldte, szóval nincs szerviz (akinek 60 ezer sok egy órára, annak a 15-25 ezres szerviz is sok lesz), nem all meg, ha egy hétvégére leveszi (azért az átlag járástartalék 40-50 óra között van), pontosabb is.
Szóval az automata sokaknak nem való, meg akkor sem, ha egy igazi műszaki csoda még a legegyszerűbb 7s seiko is, és akkor egy komolyabb komplikációról nem beszéltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!