Keresek logopedust aki online, skypon tud orat adni ajanlanatok?
Lelkiismeretes logopédust sem online, sem skypon nem fogsz találni! Lehetetlen ezeken a felületeken ebben a szakmában eredményt elérni.
(egy logopédus)
Gondolom külföldön él a kérdező. Én megértem, mi is külföldön éltünk, és - bár hálistennek minket nem érintett - nagy igény lett volna egy magyar logopédusra, sokan keresték, hogy van-e, de sajnos nem volt.
Egyébként a logopédus foglalkozásain a személyes kontaktusnak nagy szerepe van, főleg egy kisgyereknél, szóval sajnos nem fogsz találni, aki elvállal így, annak megkérdőjelezném a szakértelmét. :(
Igen, vagy külföldön, vagy olyan helyen ahol kevés a logopédus és a gyermeke nem kap ellátást. Az is lehet, hogy pici baba is van, és nem tudja megoldani a kérdező a nagyobb gyerek logopédushoz hordását.
Kedves Kérdező 1. válaszoló vagyok, szívesen válaszolok a kérdéseidre. Ha gondolod írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!