Hogyan öltözködik egy úriember a 21. században?
A gazdagságtól nem lesz még az valaki, láttam én az instagramon flip flop papucsos, szakadt farmeros, atlétás csákót pózolni a saját Ferrarija mellett Rolex órával. (stílusdefekt)
A pénzügyi szféra kötelezően előírt öltöny nyakkendő kombójától sem lesz önmagában automatikusan úriember valaki. (modorosság)
Az érdekelne, hogy hogyan lehet az igényes, önbecsüléssel rendelkező, magára adó úriember férfi mivoltot a jelenkorba integrálni?
Az úriemberség, úrinőség valami belső dolog lehet főleg. Egy tartás, egy megjelenés, egy stílus, finomság, flancos ruha nélkül is.
Olyasmi, mint amikor a proli kiöltözik, mégis úgy áll rajta a ruha, mint tehénen a gatya.
Nézd meg az olaszokat, ott még van stílus. Imadnivalók, ahogy viselik magukat.
Az úriember nem erről ismerszik meg. Hanem, hogy előzékeny, figyelmes, tisztelettel viszonyul a másik emberhez. Nem kérkedik sem a ruhájával sem az intellektusávap. Egyenes, vállalja a tetteit és azok következményeit. Számomra ilyen egy úriember.
Én nem vagyok az. De tisztelem, ha valaki az. Ez nem a smart casual outfiten múlik.
A cikkben említett illető például talpig úr, mégis takarító munkaruhában van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!