Szerintetek melyik cipő a jobb? Air max 97 avagy Air max 95 vagy pedig Adidas yung 1?
2018. nov. 20. 17:13
12/13 anonim válasza:
Nekem a 97 tetszik a legjobban, van is nekem egy fehér, szerintem az összes air max közül ezt találták el a legjobban. Meg most rengeteg színösszeállítással kapható, ha lenne felesleges fél millióm, akkor bemennék a footshopba, és vennék 10 párat. De évente egyet biztos veszek, hogy legyen egy szép kis gyűjteményem.
13/13 Bálint006 válasza:
Legjobban a 97 de kényelemre a yung1, 95 egyaltalan nem ajánlom borzalmasan kényelmetlen és annyira nem is szép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!