Ti vennétek fel ilyen bőrdzsekit?
Figyelt kérdés
Motoros fazonú. Nagyon nehezen tudtam szerezni (igazi bőr) nevetséges áron. amúgy sokan mondják hogy jól áll szeretem is hordani de gondoltam megkérdezlek titeket hogy ti hordanátok-e? :) (élőben világosabb színe van!)
2018. nov. 18. 20:36
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából nekem is csak a színe miatt furcsa még. Nem tudom hogy bőrt lehet e festetni?
2018. nov. 18. 20:45
4/10 anonim válasza:
Tetszik, de ezen a darabon látszik, hogy nagyon régi és el van már hordva.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, úgy néz ki, mintha turkálóból vagy kukából lenne
7/10 anonim válasza:
Nehogy már az itt komentelőkre hallgass. Ha neked tetszik akkor hordjad. Amúgy meg nem elhasznált, hanem ez direkt ilyen okosok. :D
8/10 anonim válasza:
Időpont tegnap 20:47
Tanulj már meg központozni, mert millió módon lehet értelmezni a mondatot vesszők nélkül.
9/10 anonim válasza:
Nem. A színe nagyon nem tetszik.
A fazonnal nincs bajom, hasonlóm van csak feketében.
10/10 Metionin válasza:
A színe miatt nem, feketében simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!