Ehhez hasonló, ilyen stílusú bőrdzsekit hol tudnék venni?
Tudom, hogy ezt is sokan használják, de szeretnék feljebb lépni valamivel, szeretnék valami márkásabb darabot venni, amivel hosszú távra tervezek. Milyen márkát ajánlanátok?
Nézd meg olyan boltokban amik nem ezek a tipikus pláza márkák mint pl a Zara, Bershka, stb..
Gas, G-Star, ilyen helyeken.
3-as, mielőtt leszólsz valakit először olvasd el jobban a kérdést. Ne okoskodj mert nem áll jól.
Utolsó: a new yorkerben mióta lehet igazi bőr dzsekit venni? :D
Kérdező: akkor sajnos többször kell benézni ezekbe a boltokba mert nem mindig van ilyen stílusú dzseki mint amilyet belinkletél. -Ez a bershkás is igazi bőr de án inkább komolyabbat vennék.
Kedves drága 5-ös válaszoló.
Én úgy gondolom hogy igen,tényleg eléggé alpári stílusban fogalmaztam meg a mondandómat, de evvel azt akartam leírni ,hogy szerintem tökéletesen megteszi egy ilyen "csak" Bershkás bőrdzseki ahelyett hogy vagyonokat költenénk rá.
UI.:. De, igenis jól áll az okoskodás
És neked nem mindegy ki mennyit költ bőrdzsekire?
Te vedd meg a bershkásat nyugodtan, senkit sem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!