Szeretném elhagyni a feketét télen, összeállítottam egy szettet, melyik legyen? Kép mellékelve.
Mindenem fekete szokott lenni télen...cipő, sapka, sál, kesztyű, kabát, nadrág... idén nem akarok csak feketében lenni...Egyedül a kabátom marad fekete... a "kiegészítőket": sapka, sál, kesztyű szeretném lecserélni, emellett új téli cipőre is szükségem van...
A képen találhatóakat néztem ki, fel is próbáltam őket, mindegyik jól áll, viszont nem tudok dönteni, hogy melyik legyen.
Rózsaszínes és szürke szettet állítottam össze...
Igazság szerint tetszik a szürke sapka, de a másik szettből tetszik hozzá a sál, amiben van a rózsaszín is...nem tudom, hogy megy-e hozzá...
Nem értek a divathoz, mert kövér voltam és azt hordtam, ami volt nagy méretben és lehetőleg fekete. :D
ja bocsi..
két cipő van A és B
két szett van 1 és 2 ...azon belül meg két sálat raktam oda az elsőbe, kétféle kesztyűt a másodikba
Kor/nemed?
Elég pasisak a cipők, az az idétlen bojtos sapkát pedig csajokon látni o.o" most akkor mi van?
Tök mindegy, ami tetszik. Sőt... több sálad is lehet.
Csak ne két szinből álljon a szetted.
Nekem 1a tetszik az A cipővel.
A szőrmók tetszik a B cipőn, de a cipő alapszíne nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!