Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a ruha jól...

Szerintetek ez a ruha jól állhat egy molett lánynak? (kép mellékelve)

Figyelt kérdés

[link]

Már rég vágyom egy ilyen ruhára, de félek nem állna jól nekem! szerintetek?

2013. máj. 23. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól is állhat, bár ezt így nem tudom megmondani, úgy hogy nem láttalak, de mielőtt ilyet vennél mindenképpen próbáld fel. :)
2013. máj. 23. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem szerencsés. Molett lánynak olyan ruhát célszerű hordani, aminek van pántja, mert az ilyen pánt nélküli ruha optikailag szélesít.

És még a spagettipánt sem az igazi, szélesebb pántos ruhát célszerű venni.

2013. máj. 23. 17:00
 3/6 anonim válasza:
Szia! :) Szerintem igen,a gumis ruha mindenkinek jól áll. :) Ha magas is vagy,akkor meg főleg. :) Bár,én azt tanácsolnám,hogy csak térdig érő hosszúságút vegyél,ne ilyen hosszítottat. :)
2013. máj. 23. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
NEM! Ezek a ruhak olyan tipusuak, hogy nagyon a dekoltazsra, mellre vonzzak a figyelmet, es ha molett vagy, akkor az is eleg husis, es igy elegge elonytelen. De nalad mit takar az, hogy molett? kg, cm
2013. máj. 23. 18:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Szülés után vagyok 160 cm 70kg (jelenleg a dekoltázsom nagyobb mert szoptatok :)

de akkor szerintetek nem jó ? :(

2013. máj. 23. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobb, mintha miniszoknyát vennél fel haspólóval, de nem előnyös.
2013. máj. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!