Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gardróbcserén miért szokás ri...

Gardróbcserén miért szokás ri b anc módjára fotózni magukon a ruhát?

Figyelt kérdés
Nekem kezd sok lenni, hogy szinte minden oldalon látok olyan hirdetést, amin nem maga a ruhadarab látható, hanem egy kitolt segg, vagy egy pár csöcs. A ruhából meg semmi nem látszik, fel sem töltenek arról képet, így nem lehet tudni, hogy milyen az adott darab. Ennek így mi értelme van? :D
2018. nov. 16. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Árulják magukat. Lájkot gyűjtenek a csöcseikkel és attól érzik magukat nőnek, hogy meg akarják őket dgni. A gyerekrészlegen meg UH képeket és terhes képeket tesznek ki magukról. Szerintem simán csak elment az emberek esze.
2018. nov. 16. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Ez egy véglet, DE én azt is utálom, amikor csak kiterítve/vállfán fellógatva van egy ruha, azt se tudom hogy hogy nézhet ki egy emberen, stb. A ruhaboltokban is ezért vannak a ruhák próbababán, hogy lásd felvéve milyen..
2018. nov. 16. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
2es és ha valaki azért akarja továbbadni mert kicsi/nagy rá a ruha? Akkor hogy csináljon olyan képet amin viseli valaki?
2018. nov. 17. 07:19
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
A boltban a ruhák kb 80%-a nincs is próbababán, néhány szettet raknak csak ki... Nyilván személyes preferencia kérdése de én is jobban szeretem ha vállfán vagy kiterítve van lefotózva, szerintem sokkal jobban látszik maga a termék mint felvéve tükörben pózolva. De hogy a kérdésre is válaszoljak igen elég sok ízléstelen fotó van, de szerintem egyenlőre nem zavaró mértékben. Engem a mozgóképek jobban zavarnak. Nem is értem benne a logikát
2018. nov. 17. 10:35
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Engem ez sosem érdekelt. Sőt, kifejezetten örülök neki, hogy lefényképezik, hogy hogyan áll rajtuk, mert akkor normálisan látom a ruhát és, hogy hogyan mutat felvéve. Az, hogy kiterítve vagy válfán lógva fotózzák le (sokszor pl. meggyűrődve, ferdén, lógva stb.) nekem speciel nem mond sokat. Webshopokban is szoktak lenni képek, amiken modellek viselik a ruhákat. Oké, boltokban a legtöbb ruha szimplán felakasztva vagy összehajtva van, de azért van egy nagy különbség... Ott felpróbálod és megnézed magadon, míg rendelve csak találomra megy.
2018. nov. 17. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Azt tegyük hozzá, hogy a webshopok 90%-án átlagos, dekoratív nőket fotóznak le, nem véglényekről készül a fotó. :) Egyébként egy nőnek kellene lennie annyi érzéke a ruhákhoz, hogy ha látja vállfán, kiterítve, eltudja már képleni az adott darabot.
2018. nov. 21. 17:54
 7/9 anonim válasza:
0%
szia gardrobcsere megszűnt nem?
2019. febr. 21. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szűnt meg
2019. febr. 21. 21:15
 9/9 anonim válasza:
akkor nem tudom mi lett 2 hónapja nem tudok belépni
2019. febr. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!