Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kényelmes és szép melltartót...

Kényelmes és szép melltartót tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Annyira nem szeretek melltartót próbálni, kellene új, mert ami van mind utálom. Bemegyek, próbálok, nem jó, feladom.

Tudnátok mondani üzletet, márkát, típust ami szép de legfőképpen kényelmes?

2018. nov. 14. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia, én a C&A-at ajánlanám, ugyanígy vagyok egyébként, mint te. szinte az összes melltartóm onnan van, puhák, kényelmesek, strapabíróak és ízlésesek, nem mellesleg teljesen megfizethető kategória.
2018. nov. 14. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Ne add fel olyan hamar. Ha nem jó a méret, akkor sose lesz kényelmes.
2018. nov. 14. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mekkora méretet keresel, de nekem kicsi melleim vannak és arra elképesztően kényelmes a H&M-es merevítő nélküli melltartó, de úgy alapjáraton is nekem a merevítő nélküli melltartók váltak be.
2018. nov. 15. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a kényelmes. Méretfüggő is, nagyon. Érdemes bemenned egy rendes fehérneműszaküzletbe, ahol értenek is hozzá. Kérj fazon- és mérettanácsadást és megoldódik a problémád.
2018. nov. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!